Energie vergelijken kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Wanneer u echt een precieze vergelijking wilt maken is het verstandig om uw verbruiksgegevens op te zoeken en deze te gebruiken. Door middel van onze energievergelijker kunt u eenvoudig energieleveranciers en energiecontracten vergelijken op basis van uw persoonlijke verbruik. Zo weet u zeker dat u de beste deal heeft voor uw persoonlijke situatie!

Waarom vergelijken?

Het is steeds vaker in het nieuws, overstappen bespaard een hoop geld! Een gemiddeld huishouden kan door over te stappen vaak wel enkele honderden euro’s per jaar besparen! En dat is mooi meegenomen. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en stap ook over. Overstappen is trouwens heel eenvoudig. Even online aanmelden, meterstanden doorgeven en uw nieuwe leverancier regelt de rest. Deze zegt ook uw oude contract op. Dus geen administratieve rompslomp. Op onze website leest u meer over het overstappen naar een nieuwe leverancier.

Energieleveranciers vergelijken

Via onze website kunt u eenvoudig energieleverancier vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en ervaringen van andere consumenten. U vindt onder andere veel informatie op de bedrijfsprofielen van bijvoorbeeld DealDirect, Eneco, Energiedirect, Electrabel, EON Benelux, Essent, Oxxio, Miky, Nuon, Nederlandse Energie Maatschappij, OneforOne Greenchoice Energie, PrizeWize, UnitedConsumers en Zelfstroom! U leest op het bedrijfsprofiel alles over de service, voordelen, kwaliteit en energiepakketten die de desbetreffende energieleverancier aanbied.

Waarop letten?

Bij het vergelijken zijn er diverse punten belangrijk om op te letten. Bijvoorbeeld klantervaringen, de duurzaamheid van de energie, de energietarieven en de bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld netwerkkosten en vastrechtkosten. Onze vergelijker berekent alleen All-in tarieven, alle kosten zijn er dus al in verwerkt. Zo komt u niet voor nare verrassingen achteraf te staan.

Alles over energie

Meer weten over een energie gerelateerd onderwerp? U vind het vast in onze begrippenlijst. U vindt er onder andere informatie over het vergelijken en overstappen maar ook over de jaarafrekening, het voorschot, soorten tarieven en aanbiedingen. Tevens vindt u in onze nieuwsoverzicht altijd de nieuwste acties en aanbiedingen van alle leveranciers.  Ook leest u op onze website meerdere reviews en beoordelingen over de energiebedrijven Oxxio, DealDirect, PrizeWize, Energiedirect, Electrabel, Nederlandse Energie Maatschappij, Essent, Miky, Eneco, Nuon, Greenchoice Energie, EON Benelux, UnitedConsumers, OneforOne en Zelfstroom. Meer weten over het overstappen, energie of een leverancier? Lees alles over energie en energie vergelijken onze website!

 

Jouw artikel hier?

Je kan energie artikelen op deze website plaatsten. Neem contact met ons op!