Wat is een energievergelijker? Zoals het woord al omschrijft kunt u met een energievergelijker verschillende energieleveranciers en hun tarieven met elkaar vergelijken. In principe is het geen energievergelijker maar een energieprijzen vergelijker aangezien de meeste energieleveranciers die u in de vergelijker terug kunt vinden, nagenoeg allemaal hetzelfde pakket te bieden hebben.

Wat onze energievergelijker voor meerwaarde aan u te bieden heeft?

Het team achter onze energievergelijker zorg ervoor dat alle energie aanbiedingen, energieprijzen en alle actievoorwaarden, up-to-date zijn zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te slaan.

Wij checken alle energieleveranciers op betrouwbaarheid en algemene voorwaarden voordat u deze terug kunt vinden in onze energievergelijker. Zo kunt u als consument helder en duidelijk energie vergelijken.

Wat is een onafhankelijke energievergelijker?

Een onafhankelijke energievergelijker houdt in dat de mensen achter de schermen van de energievergelijker, de energievergelijker niet manipuleren.

Hoe kunt u dit nagaan? In principe is het niet te controleren maar de verschillende keurmerken en voornamelijk de ACM( Autoriteit Consument & Markt ) houdt dit goed voor u in de gaten.

U kunt een onafhankelijke energievergelijker ook herkennen aan het aantal verschillende energieleveranciers dat u terug kunt vinden in de energievergelijker. Als u slechts een aantal verschillende energieleveranciers terug kunt vinden tijdens het energie vergelijken, is de kans groot dat de energievergelijker niet onafhankelijk is.

Zo zou een onafhankelijke energievergelijker minimaal een overzicht van ten minste 20 energieleveranciers moeten hebben. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een onafhankelijke energievergelijker. Als u via een energieleverancier zelf overstapt dan is de kans groter dat u uiteindelijk teveel gaat betalen voor uw energierekening en duurder uit bent dan via een energie vergelijkingssite.

Wilt u ook niet meer teveel betalen voor uw energierekening? Maak dan gebruik van onze energievergelijker en stap direct over op een energieleverancier bij u uit de regio en maak ook gratis gebruik van onze overstapservice.

Heeft u nog vragen over onze energievergelijker?

Heeft u meer vragen over onze energievergelijker? Kijk dan op de website: www.onlineenergievergelijker.nl of bel onze klantenservice voor meer informatie. Onze telefonische medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en lopen u met een aantal stappen door het proces heen.

Na het gebruik van onze energievergelijker zult u merken dat overstappen een fluitje van een cent is en u zo elk jaar weer opnieuw kunt besparen op uw energierekening.

Jouw artikel hier?

Je kan energie artikelen op deze website plaatsten. Neem contact met ons op!