Energie vergelijken en jaarlijks honderden euro’s besparen op uw energierekening lijkt misschien vergezocht maar wat nou als wij u kunnen bewijzen dat het hier gaat om keiharde cijfers?

Gas en licht vergelijken is een fenomeen wat de laatste jaren pas echt tot bloei is gekomen. Sinds de komst van internet heeft het online energie vergelijken van energieleveranciers steeds meer vertrouwen gekregen bij de Nederlandse consument en dat is te merken aan het aantal energieleveranciers die jaarlijks een plekje proberen te veroveren op de geliberaliseerde energiemarkt.

De zoektocht naar Nederlands goedkoopste energieleverancier is begonnen. Energie vergelijken is echt een feit.

Wij vroegen een klant om zijn ervaringen met ons te delen. De heer T********* is afgelopen jaar overgestapt van energieleverancier en heeft besloten deze traditie aan te houden, ook in 2015. Wij hebben de heer T*********, uit Den Haag gesproken:

Geachte heer *********,

Wij willen u bedankt voor uw vertrouwen in onze overstapservice en hopen dat u naar alle tevredenheid energie heeft kunnen vergelijken met resultaat.

Zoals afgesproken zouden wij u willen vragen uw ervaringen met een aantal van onze klanten te delen middels een e-mail bericht wat wij op onze website zullen plaatsen.

Met hartelijke groeten,

De reactie:

Den Haag, 11 januari 2015

Geachte heer *********

Allereerst wil ik jullie nogmaals bedanken voor de snelle service en jullie vriendelijke toenadering. Ik zou graag mij ervaring met jullie willen delen.

De term “energie vergelijken” die jullie zo vaak gebruiken vind ik eerlijk gezegd niet helemaal op zijn plaats. Het is namelijk niet energie vergelijken maar simpelweg zoeken naar een energieleverancier die beter bij jou situatie past.

Ik hoop dat dit ook voor jullie andere klanten duidelijk is. Energie blijft tenslotte energie alleen de prijzen zijn anders. Het is dus eigenlijk: energieprijzen vergelijken.

De prijzen bij mij verschillen enorm omdat ik van Wateringen naar de gemeente Den Haag ben verhuisd. Waar afgelopen jaar Greenchoice bij mij nog de goedkoopste energieleverancier was, is dit jaar BudgetEnergie weer goedkoper.

Volgens mij heeft dit te maken met de verschillende postcode gebieden en de leveringskosten van energie. Hoe dit precies in elkaar zit weet ik niet maar duidelijk verschil mag er in ieder geval zijn.

Ik hoop dat nog veel mensen gebruik zullen maken van jullie website en stoppen met het onnodig betalen. Simpelweg heeft energieprijzen vergelijken erg veel overeenkomsten met het vergelijken van een mobiele telefoon abonnement.

Het is ook niet handig om 5 jaar lang hetzelfde abonnement te betalen terwijl je al 4 keer een nieuw toestel zou mogen uitkiezen. Dan zou je beter een Sim Only kunnen nemen toch?

Nogmaals dank en veel groeten namens mij!

T********* [naam bekend bij de schrijver van dit artikel]

Jouw artikel hier?

Je kan energie artikelen op deze website plaatsten. Neem contact met ons op!